Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (2.51 secunde)
Ioan Oltean se declara un om fericit. Si invoca iarasi "broscoiul" PSD. "Uitati-va ce barbati candideaza la sefia PDL. Unul si unul.
Sedinta Camerei Deputatilor este condusa de vicepresedintele Ioan Oltean, iar Roberta Anastase se afla in banca, in primul rand al salii de plen.
Secretarul general al PDL Ioan Oltean nu a exclus intrarea democrat-liberalilor in alegeri intr-o coalitie cu mai multe partide mai mici sub titulatura Miscarea populara.
Cum, pana acum cel putin, in spatele deciziei premierului se plaseaza si nume precum Ioan Oltean, Gheorghe Flutur ori Sorin Frunzaverde, adica vechea garda, in timp ce noua garda, cu Raluca Turcan in frunte, nu o agreeaza, s-ar putea ca zilele urmatoare sa aduca noi tensiuni in partid.
"Vom depune sesizari la Comisia juridica din Camera pe incalcarea regulamentului de catre presedintele Camerei, Roberta Anastase, de vicepresedintele Ioan Oltean si de catre presedintele Comisiei de Buget-Finante din Camera, Maria Eugenia Barna, in vederea sanctionarii, si la Comisia juridica din Senat pentru a constata lipsa de cvorum de la sedintele reunite ale comisiilor de buget-finante si, in consecinta, nulitatea raportului prezentat plenului", a declarat Eugen Nicolaescu.
"Broscoiul" de Bistrita, Ioan Oltean, ne-a luminat, la randu-i, cu gandirea sa avansata. Pentru ca nu e de acord cu comasarea alegerilor, Opozitia e iresponsabila.
Prin atitudinea avuta anterior, dar si in ziua sedintei solemne - in mod normal vicepresedintele Camerei, Ioan Oltean (PDL), sau in cel mai rau caz unul dintre secretarii PDL de la Senat ar fi trebuit sa se afle in prezidiu, dar acest lucru nu s-a intamplat - PDL a dat facut inca o data dovada ca nu se poate rupe de trecutul FSN-ist, de unde provin multi dintre liderii si membrii partidului.
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat ca sefia Senatului ar trebui sa le revina democrat-liberalilor si a avansat numele lui Vasile Blaga drept posibila varianta de inlocuitor al lui Mircea Geoana.
Jos cu Geoana care calca in picioare democratia parlamentara si piseaza cutume, tipa Oltean de la PDL. Parasim Parlamentul, ameninta rosu de manie reprezentatul PSD.
"Nu am anuntat rezultatul, nu a fost anuntat rezultatul votului, drept urmare nu putem considera ca e o lege considerata adoptata", a spus Ioan Oltean.
Deja firele spagii duc catre cabinetul premierului, iar secretarul general al PDL, Ioan Oltean, e audiat la DNA si intrebat daca gasca lui Apostu a virat bani pentru partid.
I-a tinut isonul mitocanesc Ioan Oltean, un fel de mascarici al mascariciului, ce-si intrece seful in glume de prost-gust, lucru altfel dificil de realizat.
Blaga dispare din conducere, functia sa de secretar general este preluata de Ioan Oltean. Tise se implica intr-un nou razboi mediatic, de aceasta data cu candidatul PNL (ulterior al USL) pentru sefia judetului, Horea Uioreanu.
La randul sau, eurodeputatul PDL Cristian Preda, este de parere ca "Raed Arafat trebuia incurajat sa imbunatateasca legea, nu invitat - cum a facut-o Ioan Oltean - sa plece din minister.
Iar iesirea nervoasa a lui Ioan Oltean, care spune ca nici vorba sa se fi discutat de demisie in PDL denota ca si premierul are un sprijin important.
Planul de relansare al PDL este coordonat de Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean si Emil Boc, sustin aceleasi surse.
Sau, poate, avea de gand sa comande PDL-ului stanga imprejur si sa-l oblige pe alde Oltean, cel cu broscoiul raios al PSD-ului in gat, sa voteze un guvern condus de social-democrati?!...
Atacul virulent lansat la adresa candidatului USL face mai mult decat sute de banere platite din banii de salariu de catre Ioan Oltean sau din banii copiilor, de catre Silviu Prigoana.
Sorin Frunzaverde spune ca si ceilalti 4 pana la 42 pleaca, 3 la alt proiect Vorba lui Oltean: din interior sau din exterior.
"Dupa revocarea Robertei Anastase urmeaza sa se aleaga un nou presedinte de catre majoritate. Daca Puterea are majoritate, poate sa-l aleaga pe domnul Ioan Oltean", a incheiat Ponta
google-analytics.com